Cautare

67307 de rezultate pentru "minunea de la comana cum a transformat inginerul gelu palamaru mlastina neajlovului in cel mai frumos centru turistic din judetul giurgiu" (5.61 secunde)
Atata timp cat promovarii imaginii Romaniei in lume i se aloca sume exorbitante, de ordinul milioanelor de euro, ocazii la indemana si care servesc promovarii imaginii tarii prin insasi modalitatea de manifestare sunt aproape neglijate si absolut deloc mediatizate.
PORT TURISTIC LA BRATUL BORCEA (Autor: Pirloaga Marian) Proiectul Consiliului Judetean Calarasi PORT TURISTIC DE AGREMENT prinde contur. In urma cu cateva minute, reprezentantul Consiliului Judetean, Eduard Grama, a sustinut in plenul sedintei de Consiliu Local necesitatea si oportunitatea acestui ambitios proiect.
In de autostrada: Modernizarea drumului Bucuresti-Giurgiu cu trafic restrictionat pe o banda timp de 2 ani Libertatea.ro informeaza:
Descoperire arheologica EXCEPTIONALA, acoperita la scurt timp cu pamant! ... Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor:
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Investitie privata majora intr-un centru modern si aparatura de ultima generatie Conceptul unic IHS ofera pacientilor cu Boala Cronica de Rinichi (BCR): terapii integrate si ingrijire individualizata, tratamente de dializa la standarde europene alaturi de confortul si caldura unui camin.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) sau Automobile Dacia nu sunt obligate sa-i achite vreo suma inginerului Romica Sandu Ion, inventatorul eleronului Dacia, pana cand instanta nu va lua o hotarare irevocabila in privinta contestatiei formulate.
Orasul de sub Autostrada Soarelui, salasul primilor romani. Erau oameni mici de statura si harnici. S-au stabilit in zona Valu lui Traian, exact pe locul unde, in zilele noastre, se construieste Autostrada Soarelui. Mureau la 40 de ani.
"Platforma de Centru Stanga va fi sursa doctrinara a Uniunii Social Progresiste" Cu toate acestea, tinem sa sublinem ca USL stia de la inceput, din noiembrie, ca nu are majoritate parlamentara. Dar de atunci si pana acum continua sa amageasca, desi nu au cum sa il suspende pe Basescu.
Senatorul Valer Marian a sustinut o declaratie politica:
Oamenii de afaceri doljeni au participat recent la un schimb de experienta cu partenerii bulgari din orasul Vrata, în cadrul unui proiect finantat de UE, care urmareste cooperarea economica transfrontaliera. Vrata este o localitate cu economie în dezvoltare, dar si cu un potential turistic foarte bun.
Deputatul Mircia Giurgiu cere reluarea lucrarilor la Autostrada Transilvania Deputatul Mircia Giurgiu, propus pentru excluderea din PDL, cere sa fie reluate lucrarile la Autostrada Transilvania, cu atat mai mult cu cat sustine ca exista bani alocati prin bugetul de stat.
Una dintre cele mai grave probleme estetice ale municipiului Constanta este legata de aspectul Zonei Peninsulare. Asa numitul "centru turistic" al orasului este in continua si grava stare de degradare.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia a gazduit lansarea proiectului "Centru de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria", finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC 2005.
ATITUDINEA DIN CALARASI informeaza: Proiectul de dezvoltare al bratului Borcea trece intr-o noua etapa. ... Pirloaga Marian) - Desi a fost scepticism in realizarea primului pas, Proiectul de dezvoltare a bratului Borcea trece intr-o noua etapa.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Desi presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, s-a grabit sa transmita un comunicat de presa prin care sa dezminta ca ar fi trimis vreun reprezentant al CJC in control la Comana, pentru a oferi chipurile „indrumare si consiliere juridica”, acuzand Prefectura ca-si depaseste atributiile, nu asta rezulta din documentele puse la dispozitie de reprezentantii Prefecturii Constanta.
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad. Am aflat cu stupoare ca si personalul auxiliar ajunsese cu aceleasi simptome la UPU.
Bulgaria propune construirea unui POD NOU intre Giurgiu si Ruse Bulgaria propune construirea unui nou pod intre Giurgiu si Ruse, a anuntat, sambata, ministrul bulgar al dezvoltarii regionale Liliana Pavlova in cadrul conferintei "Strategia Dunarii - o posibilitate de construire a regiunilor din Europa", informeaza Agerpres.
google-analytics.com